Descargar EBOOK El joc de la guineu autor XAVIER HERNANDEZ VENTOSA gratis online


Descargar EBOOK El joc de la guineu autor XAVIER HERNANDEZ VENTOSA gratis online Título Del Libro: El joc de la guineu
Cargado: 1134 veces
Calificaciones del lector: 7.9
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No
El autor del libro: XAVIER HERNANDEZ VENTOSA
El editor: BARCANOVA
ISBN 13: 9788448918941
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 941 Kb

Read full description of the books:A la casa de colònies de Cal Rei, al municipi de Santa Maria del Camí, ha arribat un grup de nois i noies per passar-hi uns dies de colònies. Els monitors han ideat un joc per posar a prova els dots detectivescos del grup, han seleccionat un dels alumnes perquè sigui la Guineu i li han donat un munt de papers amb una lletra G vermella pintada, que haurà d’anar deixant pels llocs més inversemblants. Aquells que s’atreveixin a delatar algun dels seus companys com «la Guineu» i no ho puguin demostrar, quedaran fora del joc. La tensió de l’enigma es manté al llarg de la novel·la, però l’Iu Quatrecases, el noi que explica tots els fets d’aquelles colònies, es troba immers en un altre misteri molt més tenebrós i tèrbol.
A prop de la casa de colònies hi ha l’ermita de Sant Silvestre en un estat lamentable de conservació. L’antic cementiri que s’aixeca al seu costat ha sofert actes de vandalisme irreverent que han deixat al descobert els taüts dels nínxols, amb les restes humanes que contenien escampades pertot arreu. Una de les tombes obertes conté un esquelet sense crani, i la seva làpida crida l’atenció de l’Iu que, de mica en mica,va descobrint una història antiga de revenges i terror que va succeir en aquell mateix indret.
Les dues narracions es barregen amb un ritme intens que farà difícil deixar la lectura. Qui serà la misteriosa Guineu? Com es resoldrà el misteri del taüt sense crani?


El autor es XAVIER HERNANDEZ VENTOSA escribió un interesante libro titulado El joc de la guineu. El libro de la publicó la editorial BARCANOVA, y en este momento por el libro de El joc de la guineu PDF ISBN (9788448918941) es necesario pagar 9.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El joc de la guineu EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor XAVIER HERNANDEZ VENTOSA, que te pueden gustar, igual que el libro de El joc de la guineu EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El joc de la guineu EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El joc de la guineu PDF
Descargar en ERUB El joc de la guineu PDF
Descargar en DOC El joc de la guineu PDF
Descargar en TXT El joc de la guineu PDFReseñas de libro El joc de la guineu


Adrian

Acogedor libro que nos enseña a ver cosas de menor importancia, la felicidad en las pequeñas cosas!

Antonio

Bueno, es muy reconfortante libro!

Paula

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.

Juan

Un libro que no deja tras de sí nada, ni los sentimientos, ni pensamientos

Daniela

El mejor entre los ordenadores portátiles
Añadir comentario
Descargar EBOOK El joc de la guineu autor XAVIER HERNANDEZ VENTOSA gratis online

PDF: el-joc-de-la-guineu.pdf El joc de la guineu PDF
ERUB: el-joc-de-la-guineu.epub El joc de la guineu ERUB
DOC: el-joc-de-la-guineu.doc El joc de la guineu DOC
TXT: el-joc-de-la-guineu.txt El joc de la guineu TXT