Descargar EBOOK Cartes des de la terra autor MARK TWAIN gratis online


Descargar EBOOK Cartes des de la terra autor MARK TWAIN gratis online Título Del Libro: Cartes des de la terra
Cargado: 2944 veces
Calificaciones del lector: 3.1
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No
El autor del libro: MARK TWAIN
El editor: ATICO DE LOS LIBROS
ISBN 13: 9788416222117
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 31.76 Mb

Read full description of the books:Una deliciosa ficció narrada pel mateix Satanàs: fins ara inèdita en català, una de les obres més divertides del mestre de la sàtira nord-americana, Mark Twain.

Castigat per Déu, Satanàs és exiliat a la Terra. I des d’allà els escriu als seus dos amics, els arcàngels Miquel i Gabriel, descrivint la increïble raça humana, capaç de la més gran bellesa i de les traïcions més abjectes. I, sobretot, creadors d’un concepte del cel i de Déu absolutament ridícul. En efecte, qui voldria anar a un cel sense sexe, quan és el passatemps preferit dels humans...

Mark Twain va morir el 1910, després d’una brillant trajectòria com a periodista i escriptor consagrat a l’humor. El mateix William Faulkner el va qualificar de «pare de la literatura americana». Samuel Langhorne Clemens, nom real de l'escriptor, va deixar milers de pàgines inèdites que els seus editors van anar publicant seguint les seves estrictes instruccions testamentàries. Un dels marmessors del testament literari de Mark Twain, l'editor de The Saturday Review of Literature, va preparar la publicació dels seus escrits en tres volums. El tercer, concretament, contenia una sèrie de peces breus i humorístiques, i quan va presentar-li la proposta a la Clara Clemens, la filla de Mark Twain, ella en rebutjà la publicació, argumentant que distorsionava els punts de vista del seu pare.

Les universitats de Harvard i de Califòrnia, custòdies de l'arxiu documental de Mark Twain, varen guardar les proves no publicades d'aquest darrer volum. Finalment, al cap d’uns anys, i després que es publiqués cada cop més material que donava testimoni d’un Mark Twain irreverent, enginyós i crític amb la seva professió i amb els costums timorats del seu temps, la seva filla va autoritzar l'edició del tercer volum, del qual prové aquest divertit recull de Cartes des de la Terra.


El autor es MARK TWAIN escribió un interesante libro titulado Cartes des de la terra. El libro de la publicó la editorial ATICO DE LOS LIBROS, y en este momento por el libro de Cartes des de la terra PDF ISBN (9788416222117) es necesario pagar 12.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Cartes des de la terra EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARK TWAIN, que te pueden gustar, igual que el libro de Cartes des de la terra EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Cartes des de la terra EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Cartes des de la terra PDF
Descargar en ERUB Cartes des de la terra PDF
Descargar en DOC Cartes des de la terra PDF
Descargar en TXT Cartes des de la terra PDFReseñas de libro Cartes des de la terra


Javier

Simplemente un libro estupendo)

Javier

Genial el libro! super! Ha gustado mucho!

Elena

Más libro favorito de todos los libros

Manuel

El mejor entre los ordenadores portátiles

Noa

El libro sorprende por su profundidad! Aconsejo leer.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Cartes des de la terra autor MARK TWAIN gratis online

PDF: cartes-des-de-la-terra.pdf Cartes des de la terra PDF
ERUB: cartes-des-de-la-terra.epub Cartes des de la terra ERUB
DOC: cartes-des-de-la-terra.doc Cartes des de la terra DOC
TXT: cartes-des-de-la-terra.txt Cartes des de la terra TXT