Descargar EBOOK Retribucio variable: noves tendencies autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Retribucio variable: noves tendencies autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Retribucio variable: noves tendencies
Cargado: 2780 veces
Calificaciones del lector: 4.9
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:
El autor del libro: VV.AA.
El editor: BRESCA (PROFIT EDITORIAL)
ISBN 13: 9788416115006
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 38.16 Mb

Read full description of the books:La retribució variable és un element clau perquè les organitzacions assoleixin els seus objectius. És per això que la identificació dels aspectes més importants a tenir en compte a l'hora de dissenyar un adequat sistema de retribució variable s'ha convertit en un aspecte molt rellevant de la gestió.

En aquesta obra s'aborden alguns dels principals temes relacionats amb els sistemes de retribució variable que estan més d'actualitat. Antoni Solé, Xavier Sales i Jordi Carenys aborden temes relacionats amb la retribució variable des de la perspectiva de la motivació de les persones, el control de gestió i el valor afegit econòmic (EVA). Amb un enfocament més doctrinal, Josep Maria Rosanas argumenta a favor i en contra dels diferents sistemes de retribució variable; mentre que la Laura Vives, Josep Garcia Blandon, Laura Martínez i Cristina Pujol analitzen la relació entre les retribucions i el rendiment de l'empresa. Addicionalment, Javier Arellano i M. Carmen Aranda exposen el fenomen del ratcheting en l'àmbit de les retribucions variables. Finalment, els casos pràctics elaborats respectivament per Llorenç Bagur i Maria Fontcalda Solé aporten exemples pràctics de sistemes de retribució variable.

Es tracta d'una obra que aporta una visió detallada dels principals aspectes tant conceptuals com pràctics de les noves tendències en retribució variable, tant des d'una perspectiva professional com des de la perspectiva de la investigació.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Retribucio variable: noves tendencies. El libro de la publicó la editorial BRESCA (PROFIT EDITORIAL), y en este momento por el libro de Retribucio variable: noves tendencies PDF ISBN (9788416115006) es necesario pagar 18.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Retribucio variable: noves tendencies EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Retribucio variable: noves tendencies EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Retribucio variable: noves tendencies EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Retribucio variable: noves tendencies PDF
Descargar en ERUB Retribucio variable: noves tendencies PDF
Descargar en DOC Retribucio variable: noves tendencies PDF
Descargar en TXT Retribucio variable: noves tendencies PDFReseñas de libro Retribucio variable: noves tendencies


Aitor

Un aspecto interesante desde el otro lado

Ruben

La idea es interesante, pero hay deficiencias en la calidad.

Noa

De una sola vez

Mario

en general no me gustó el libro

Noa

Un libro que ha gustado mucho!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Retribucio variable: noves tendencies autor VV.AA. gratis online

PDF: retribucio-variable-noves-tendencies.pdf Retribucio variable: noves tendencies PDF
ERUB: retribucio-variable-noves-tendencies.epub Retribucio variable: noves tendencies ERUB
DOC: retribucio-variable-noves-tendencies.doc Retribucio variable: noves tendencies DOC
TXT: retribucio-variable-noves-tendencies.txt Retribucio variable: noves tendencies TXT